Ons aanbod

Wij zorgen voor duurzame gedragsverandering van medewerkers door samen met jou leerprogramma’s effectief in te richten.

Wij helpen je met het optimaal inrichten van leren in je organisatie. 

Dat doen we door niet alleen door op het vormgeven van de leerinterventie te focussen, maar juist ook op de werksituatie en de toepassing van de aangeleerde kennis en vaardigheden.  

Wist jij dat ongeveer 85% van het geleerde in trainingen uiteindelijk niet door medewerkers in het werk wordt toegepast? Met ons aanbod zorgen we ervoor dat dit wél gebeurt! Zo kun jij het potentieel van je organisatie eindelijk écht benutten.  

Advies op maat 

Heb je hulp nodig bij het opzetten of verbeteren van leerprogramma’s? Wil je met jouw L&D collega’s professionaliseren in het thema transfer? Ik denk graag met je mee en zorg samen met jullie voor leren met meer effect. 

Transfer designer 

Pas zelf de twaalf hefbomen, waarvan transfersucces afhangt, toe in al je leerprogramma’s. Door deze meerdaagse training word je een échte transfer designer en sluit je je aan bij de internationale transfer community van Dr. Ina Weinbauer-Heidel. Activeer zo zelf het onbenutte potentieel! 

Transfer fast track

In slechts drie uur geven we je de handvatten die je nodig hebt om leerprogramma’s in jouw organisatie effectiever te maken. Dat doen we met de 12 hefbomen die voor transfersucces zorgen. Dit model is van Dr. Ina Weinbauer-Heidel en gebaseerd op meer dan 120 jaar transferonderzoek. 

bedrijfsgegevens

BrittLeert
KVK: 81291620

Contactgegevens

06 513 88 204
contact@brittleert.nl