Het aanbod

Duurzame gedragsverandering van medewerkers daar focus ik op, door samen met jou leerprogramma’s effectief in te richten.

Leren optimaal inrichten in je organiseren. Dat doe je niet alleen door op het vormgeven van leerinterventies te focussen, maar juist ook op de werksituatie en de toepassing van de aangeleerde kennis en vaardigheden daar.  

Wist jij dat ongeveer 85% van het geleerde in trainingen uiteindelijk niet door medewerkers in het werk wordt toegepast? Met onderstaand aanbod zorg ik ervoor dat dit wél gebeurt! Zo kun jij het potentieel van je organisatie écht benutten.  

Advies op maat 

Heb je hulp nodig bij het opzetten of verbeteren van leerprogramma’s? Wil je met jouw L&D collega’s professionaliseren in het thema transfer? Ik denk graag met je mee en zorg samen met jullie voor leren met meer effect. 

Transfer designer 

Pas zelf de twaalf hefbomen, waarvan transfersucces afhangt, toe in al je leerprogramma’s. Door deze meerdaagse training word je een échte transfer designer en sluit je je aan bij de internationale transfer community van Dr. Ina Weinbauer-Heidel. 

Transfer fast track

In slechts drie uur geven we je de handvatten die je nodig hebt om leerprogramma’s in jouw organisatie effectiever te maken. Dat doen we met de 12 hefbomen die voor transfersucces zorgen. Dit model is van Dr. Ina Weinbauer-Heidel en gebaseerd op meer dan 120 jaar transferonderzoek. 

bedrijfsgegevens

BrittLeert
KVK: 81291620

Contactgegevens

06 513 88 204
contact@brittleert.nl