Advies op maat

Heb je hulp nodig bij het opzetten van een nieuw leerprogramma? Of wil je juist dat we met je meekijken naar het verbeteren van een bestaand leerprogramma? Wat je vraag ook is: ik geef je graag een advies op maat om leren in jouw organisatie efficiënter en effectiever te maken.

Maatwerk diensten 

In principe kun je bij mij terecht voor al je vragen op het gebied van leren in organisaties. Het thema transfer van leren neem ik daar altijd in mee. Concreet kan het zijn dat ik je een advies op maat geef op de volgende gebieden:

  • Advies voor het opzetten van een nieuw leerprogramma
  • Advies voor het verbeteren van een bestaand leerprogramma 

Daarnaast bied ik ook maatwerk leertrajecten aan voor L&D afdelingen. Je kunt denken aan onderwerpen als:

  • Analyseren van vragen  
  • Intakegesprekken voeren 
  • Evalueren en effectmeting 
  • Projectmatig werken 

Dit zijn thema’s waarbij een externe adviseur verhelderend en verscherpend kan zijn. 

Stel je vraag

Ik sta voor je klaar om met veel enthousiasme uitdagingen met je aan te gaan! Zo maken we samen het leren in jouw organisatie nog effectiever en zorgen we voor duurzame gedragsverandering bij medewerkers.