Britt Brackenie

BrittLeert is Britt Brackenie. Een enthousiaste L&D’er met veel ervaring met het opzetten van grote en kleine leertrajecten, voor zowel MKB+ bedrijven, als voor grotere organisaties. 

Meer leren?
Nee, juist minder!

Britt vindt dat er in organisaties niet nog meer leeraanbod moet komen. Juist minder! Maar, wel met méér effect. Ze wil organisaties wakker schudden. Leren kan namelijk veel effectiever! Daar heeft ze dan ook haar missie van gemaakt: “We zijn nog zo gefocust op een training hier, een e-learning daar… Allerlei leeraanbod staat klaar in het leermanagementsysteem. 

Maar, passen de medewerkers het geleerde ook toe? En doen ze daadwerkelijk wat ze geleerd hebben?” Dat is vaak een groot vraagteken. Als je dit onderzoekt dan vallen de resultaten stiekem vaak tegen. Dat blijkt ook uit onderzoek. Britt wil dat er meer zichtbaar effect is van leren. Dat er wordt gezegd: “Wow, wat er nu toch is gebeurd?! Ze doen het en we zien daadwerkelijk verschil! 

Mijn verhaal

Medewerkers helpen om te groeien, dat is voor mij belangrijk in mijn werk. 

Organisaties veranderen continu. Nieuwe diensten om in te spelen op de veranderende wens van klanten. Processen die wijzigen vanwege nieuwe wet- en regelgeving. Of een nieuw systeem waardoor medewerkers efficiënter kunnen werken. 

Voor medewerkers is dit soms overweldigend. Ik wil ze daarin helpen met wat ze nodig hebben om te groeien. Dat ze mee kunnen bewegen als de omstandigheden veranderen.

En dat ze vol zelfvertrouwen nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen. Zonder een al te hobbelig transferproces. Want dat zorgt ervoor dat mensen afhaken. 

Mijn missie

Bouwen aan leren met nog meer effect. Dat wil ik doen samen met vakgenoten.

Ben je net als Britt een beetje verslaafd aan werken in het vakgebied leren in organisaties? Dan hebben jullie vast een klik. Ze bouwt ook het liefst met vakgenoten (L&D adviseurs, trainers, ontwerpers en ontwikkelaars) aan leren met meer effect. 

Deze collega’s wil ze handvatten aanreiken om meer impact te maken in organisaties. Want hoe mooi zou het zijn als er nieuwe dingen uitgeprobeerd worden.  

En dat er zo wordt ervaren wat in de praktijk wel en niet werkt. Meer werkplezier en meer voldoening ligt dan binnen handbereik. En nog mooier medewerkers helpen groeien. 

bedrijfsgegevens

BrittLeert
KVK: 81291620

Contactgegevens

06 513 88 204
contact@brittleert.nl