Winkel

Hier vind je producten die het jou makkelijker maken om de transfer van leren te verhogen. We streven tenslotte allemaal naar effectieve leerprogramma’s. Voor de deelnemers, de organisatie én voor onszelf. Want zo tonen we de betekenis en het belang van ons werk als L&D professionals aan.
transfer-toolbox

Transfer toolbox

De online transfer toolbox is er om jou leven makkelijker te maken. Het helpt je om effectieve leerprogramma’s vorm te geven.

Bij elke hefboom vind je meerdere transfer videos. Ina Weinbauer deelt de belangrijkste bevindingen uit 120 jaar transferonderzoek met je. Ze leert je in deze videos ook hoe je de 12 hefbomen kunt gebruiken om transfersucces te bereiken. Ook vind je in de toolbox meer dan 60 transfer tools die allemaal getest zijn in de praktijk door ons en andere L&D professionals in de transfer community van The Intitute for Transfer Effectiveness.

Ja, ik wil toegang!

Single Licence 

EUR 950,- exclusief BTW
Levenslang toegang voor een persoon

Corporate License (medium)

EUR 1.950 exclusief BTW
Levenslang toegang door ongelimiteerd aantal gebruikers voor
organisaties met minder dan 1.000 medewerkers.

Corporate License (big)

EUR 2,950 exclusief BTW
Levenslang toegang door ongelimiteerd aantal gebruikers voor
organisaties met meer dan 1.000 medewerkers. 

transfer-toolbox

Bestel hét boek!

Hét boek “What makes training really work” van Ina Weinbauer zelf in handen hebben, dat kan. Alle wetenschappelijke onderzoeken in begrijpbare taal. Wel in het Engels overigens. Bestel het hier voor €36,99 inclusief BTW en verzendkosten. Je ontvangt het boek binnen twee werkdagen met een cadeautje van mij waarmee je morgen al meer transfersucces kunt bereiken. 

Toekomstige producten

Op dit moment zijn we bezig om Nederlandstalige producten te ontwikkelen. Zodra deze beschikbaar zijn vind je dat hier. Mocht je ergens behoefte aan hebben neem dan gerust contact met ons op.