Transfer designer

Wil je zelf een gecertificeerd transfer designer worden? Ben je L&D adviseur, HR manager, ontwerp je trainingen of geef je ze en wil je meer transfersucces bereiken? Ilona Boomsma en Britt Brackenie bieden de transfer designer certificering van The Intitute for Transfer Effectiveness exclusief aan in Nederland.

Wat levert het op?

Je weet vast wel dat het niet vanzelfsprekend dat medewerker het geleerde toepassen in hun werk. En hoe moeilijk het ook kan zijn om duurzame gedragsverandering te bereiken. In deze certificering leer je hoe je transfersucces bereikt. Zo kun je het leren in jouw organisatie naar een volgend niveau brengen.

Na deze certificering beschik je over de wetenschappelijke inzichten om een ontwerp zo vorm te geven dat transfersucces binnen handbereik is. We gebruiken hiervoor het model van dr. Ina Weinbauer. De twaalf hefbomen uit haar model zijn gebaseerd op 120 jaar wetenschappelijk onderzoek. Ook heb je levenslang toegang tot de online toolbox. Met tools die geïnspireerd zijn op de wetenschap en getest in de praktijk.

Transfer designer in drie fases

Fase 1: transfer practitioner

Als transfer practitioner ben je bekend met de twaalf hefbomen en de toolbox die tot je beschikking staat om leerprogramma’s effectiever in te richten.

Fase 2: transfer insider

Als transfer insider ken je alle ins en outs van elke hefboom en weet je hoe je deze in de praktijk toepast. Zo kun je tools verder ontwikkelen. En toepassen in verschillende organisaties bij uiteenlopende doelgroepen.

Fase 3: transfer designer

In fase 3 word je een transfer designer. Dat betekent dat je wetenschappelijk onderbouwde ontwerpen maakt die zorgen voor transfersucces. Daarbij pas je de twaalf hefbomen succesvol toe. Je bewijst dit met een eigen casus die je inbrengt en waarmee je aan de slag gaat tijdens de certificering. 

 

 

Interesse?

De transfer designer certificering is online en bieden we aan als open inschrijving. De kosten zijn €2.190,- exclusief BTW per persoon. Op onze website www.routetwaalf.nl vind je de nog meer informatie en data. 

Ook als je dit incompany wilt organiseren voor jouw L&D afdeling zijn er mogelijkheden. Kom gerust bij ons in de lucht.