Transfer fast track

Je kent ze vast. Leerinterventies die nauwelijks tot betere werkprestaties leiden. Kan dat anders? Ja! Ilona Boomsma en Britt Brackenie nemen jou in deze drie uur durende transfer fast track mee in alle ins- en outs voor succesvolle transfer.  Je leert hoe je dit in je werk toepast. Zo zorg je voor een duurzame gedragsverandering bij medewerkers in organisaties.

Wat levert het op? 

Tijdens de transfer fast track krijg je antwoord op:

  • Hoe kunnen we ons leeraanbod eenvoudig nog effectiever maken?
  • Waar hangt succesvolle transfer vanaf?
  • Welke quick-win tools kun je morgen al gebruiken? 

Natuurlijk gaan we ook uitgebreid in op de twaalf hefbomen voor een succesvolle transfer van dr. Ina Weinbauer. Maar de focus ligt vooral op toepassing: hoe gebruik je deze wetenschappelijke inzichten in jouw werk als L&D’er? Je maakt een analyse om kansen voor verbetering te ontdekken en vervolgens adviseer je wat nodig is om de transfer te verhogen.

Hiervoor gebruik je de op wetenschap geïnspireerde tools uit de toolbox van Ina Weinbauer. Ook krijg je nog andere zinvolle materialen. Zo heb jij de juiste handvatten om actief met transfer in je organisatie aan de slag te gaan. 

Reacties van deelnemers 

Wij kunnen onze trainingen nu effectiever maken!

 

Bij het ontwikkelen van trainingen voor onze brandweermedewerkers is natuurlijk een belangrijke vraag: Hoe zorgen we er nu voor dat nieuw aangeleerde vaardigheden ook daadwerkelijk in de praktijk worden toegepast? Maar er zijn zoveel factoren die dat beïnvloeden… Je komt dan terecht in een woud van theorieën die allemaal wat anders zeggen en waarin ik al gauw de weg kwijtraak. Met de Transfer Fast Track wordt dat platgeslagen in 12 eenvoudige maar wel wetenschappelijk onderbouwde elementen. Door de leuke werkvormen die in de training werden aangeboden maakten ook wij als groep een Fast Track Transfer door. Het helpt ons direct om de kosten – baten verhouding van onze trainingen te versterken. 

Saskia Terwindt - Manager Trainen en Oefenen - Veiligheidsregio Brabant

Interessant voor L&D specialisten én trainers!

 

Ik geef eerlijk toe dat ik zelf niet de ideale cursist ben. Snel afgeleid, ongeduldig & snel verveeld. En zeker online… Maar Ilona Boomsma en Britt Brackenie hebben mij enorm verrast met de transfer fast track. Aan de hand van 12 hefbomen helpen zij je een programma te ontwerpen met transfertools waardoor 85% van het geleerde wordt toegepast met een positief resultaat. Om je een idee te geven, dit is slechts 15% zonder transfertools. Ik raad alle L&D specialisten aan deze transfer fast track te volgen maar ook alle trainers. Want waarom trekken deze 2 vakgebieden eigenlijk niet veel intensiever met elkaar op om zo tot het beste resultaat te komen voor zowel opdrachtgever als cursist?

Manuela van de Wiel - Strategisch trainer & coach - TABB

Ben je enthousiast? 

Ben jij een L&D adviseur, trainer, ontwerper of ontwikkelaar en wil je leren effectiever maken? Schrijf je dan in voor de online transfer fast track. De investering bedraagt €490,- per persoon exclusief BTW. Ga naar onze nieuwe website www.routetwaalf.nl voor meer informatie en data. 

We komen ook met veel plezier naar je toe als je de transfer fast track voor jouw hele afdeling wilt organiseren.