Transfer fast track

Je kent ze vast. Leerinterventies die nauwelijks tot betere werkprestaties leiden. Kan dat anders? Ja!

Ilona Boomsma en Britt Brackenie nemen jou in deze drie uur durende transfer fast track mee in alle ins- en outs voor succesvolle transfer.  Je leert hoe je dit in je werk toepast. Zo zorg je voor een duurzame gedragsverandering bij medewerkers in organisaties.

Wat levert het op? 

Tijdens de transfer fast track krijg je antwoord op:

  • Hoe kunnen we ons leeraanbod eenvoudig nog effectiever maken?
  • Waar hangt succesvolle transfer vanaf?
  • Welke quick-win tools kun je morgen al gebruiken? 

Natuurlijk gaan we ook uitgebreid in op de twaalf hefbomen voor een succesvolle transfer van dr. Ina Weinbauer-Heidel. De hefbomen hebben betrekking op de deelnemers, het ontwerp van een leerprogramma en de organisatie.

Ook komen de op wetenschap geïnspireerde tools uit de toolbox van Ina Weinbauer-Heidel aan bod: zo heb jij de juiste handvatten om actief met transfer in je organisatie aan de slag te gaan. 

Ben je enthousiast? 

Ben jij een L&D adviseur, trainer, ontwerper of ontwikkelaar en wil je leren effectiever maken? Schrijf je dan in voor de transfer fast track. 

  • 20 januari 2023 van 09.00 – 12.00 (UTRECHT)

De investering bedraagt €490,- per persoon exclusief BTW. En exclusief arrangementskosten indien de workshop op locatie plaatsvindt. We komen ook met veel plezier naar je toe als je de transfer fast track voor jouw hele afdeling wilt organiseren.