Bedankt! 

Leuk dat je onze workshop ’12 hefbomen voor transfersucces’ hebt gevolgd! 

Ina Weinbauer-Heidel heeft 1 missie: meer transfersucces in organisaties. Daarom is ze zo vrijgevig om de materialen voor jou beschikbaar te stellen.

Op deze pagina kun je je gegevens achterlaten om de tools te downloaden. Zo kun jij vanaf vandaag al meer transfersucces bereiken. 

Je vindt op deze pagina ook meer informatie over het aanbod om jezelf te professionaliseren in dit thema.   

 

Materialen ontvangen? 

Voer hieronder je gegevens in. Je ontvangt dan een mail met daarin de link waarmee je de materialen meteen kunt downloaden. 

* Je geeft hiermee goedkeuring dat wij jou drie mails sturen als opvolging van de workshop en goedkeuring om elk kwartaal een exclusieve transfer nieuwsbrief te ontvangen. Wil je dit niet? Meld je dan gewoon weer af. 

Online webinar voor je collega’s! 

Wil je jouw enthousiasme delen met collega’s en samen bouwen aan meer transfersucces? Nodig ze dan uit voor ons webinar door onderstaande link naar ze door te sturen.

Volg de transfer fast track!

Wil je dieper in de hefbomen en alle tools duiken? Schrijf je dan in voor de transfer fast track. Wij nemen jou in drie uur mee in alle ins- en outs voor een succesvolle transfer. 

Word zelf een transfer designer!

Wil je zelf een gecertificeerd transfer designer worden? In meerdere sessies ga je onder begeleiding van ons met een eigen vraagstuk aan de slag.