Workshop Figuurtypes

Straal met nog meer zelfvertrouwen én voorkom miskopen. Dat willen we bereiken met deze workshop. Je krijgt inzicht in jouw figuurtype en weet hoe je jouw sterke punten accentueert en de punten waar je minder blij mee bent juist verdoezelt.

Wow, dit staat je echt goed!

Wanneer heb jij voor het laatst een compliment gekregen over je kleding? Een ongemakkelijk moment, maar toch ook wel leuk om te horen. Vaak zijn we ons niet eens bewust welke kleding onze goede punten versterken. Laat staan hoe we met onze kleren minder nadruk leggen op wat we niet mooi vinden. Zoals onze heupen, buik of billen.

Na deze workshop sta jij met vol vertrouwen in een kledingwinkel. Je maakt met jouw persoonlijke stijlkaart in je portemonnee bewustere keuzes. Kledingstukken die ongedragen in je kast blijven hangen zijn verleden tijd. Word jij hier enthousiast van? Kom dan op vrijdag 19 april of zaterdag 20 april naar onze workshop in Wageningen.

Praktische informatie 

hartje
Wanneer?

We organiseren de workshop op vrijdag 19 april 19.30 tot 21.30 en zaterdag 20 april 10.00 tot 12.00 

Waar?

De workshop vindt plaats in Villa Arion. Dat is in Wageningen op de Niemeijerstraat 6

Kosten?

De kosten voor deze workshop van 2 uur zijn€49,50 per persoon. Met koffie, thee en wat lekkers.

Wie?

kleur- en stijladviseuse Heleen Timmerman van Look at me now en Britt Brackenie van BrittLeert

Misverkoop!

Kledingstukken die ongedragen in de kast hangen. Wie heeft ze niet? Je was zo enthousiast in de winkel, maar hebt ze daarna nooit gedragen. Of je twijfelde al. En thuis werd die twijfel alleen maar groter. Zonde.

Maar we hebben een oplossing voor de eenzame kledingstukken in jouw kast. Je mag namelijk voor de workshop maximaal drie miskopen inleveren bij een van ons. Tijdens de workshop ga jij in de misverkoop* op zoek naar kledingstukken die wél bij jouw figuurtype passen. Wie weet zit daar iets tussen! En misschien vindt jouw miskoop op deze manier ook een nieuwe eigenaar. Win-win-win.

* na inschrijving ontvang je de instructies en spelregels.  

Misverkoop

Verhalen over Heleen

“Een kleurenadvies bij Heleen is meer dan een kleurenadvies. Natuurlijk krijg je helder welke kleuren je goed staan en welke je moet vermijden. Maar ze laat je ook de sterke kanten van je figuur ontdekken. Ja, die bleek ik echt te hebben. En je hoort van haar hoe je die sterke kanten kunt accentueren. Dankzij Heleen koop ik nu gerichter mijn kleding, zonder dat ik me iets aantrek van trends. Want ik ken mijn eigen stijl. Dat scheelt me veel tijd en miskopen. Investering meer dan waard!”

Jacomine

“Na de kleuranalyse en het stijladvies ben ik samen met Heleen gaan shoppen. Zo fijn dat iemand anders voor je door de winkel loopt en met kleding aankomt die je zelf nooit zou pakken. Daarnaast ook veel gekocht dat allemaal met elkaar te combineren is, waardoor ik een hele nieuwe garderobe heb. Heleen kijkt naar welke  kleuren je mooi staan, maar houdt ook rekening met waar je je prettig in voelt. Heel goed geslaagd en een gezellige middag gehad, echt een aanrader dus.”

Elleke

“In 2023 heeft Heleen mij geholpen met kleding- en kleuradvies. Zo fijn om nu helder te hebben wat ik wel en beter niet meer kan doen. Als ik nu in de winkel sta en een verkoper zegt dat een broek met steekzakken mij hartstikke mooi staat, denk ik aan Heleen en hang ik de broek snel terug. Ik vind het leuk dat we nu onze krachten gaan bundelen én nog meer vrouwen gaan helpen om miskopen te voorkomen. En tegelijkertijd ook met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan.”

Britt 

Wat is het WEL

  • Samen met je vriendin, buurvrouw, moeder, dochter en/of tante je figuurtype zoeken.
  • Een veilige omgeving, zonder oordelen en met opbouwende tips.
  • Acceptatie van je figuur en zoeken naar kleding die jou nog mooier maakt. 
  • Meer zelfvertrouwen vinden in welke kledingstukken goed bij je passen. 
  • Kleding passen in een aparte ruimte.

versus

hartje

Wat is het NIET

  • Op een podium staan waar iedereen meedoet om jouw figuur te analyseren en roept welk figuurtype je bent.

  • Een onveilige omgeving waarin je afgekraakt en afgebrand wordt.

  • We kunnen je niet langer maken, dunner maken of vollere borsten geven.

  • Na afloop nog niet weten welke kledingstukken jou laten stralen.

  • Kleding passen waar iedereen bij is.

Deze workshop wordt aangeboden door:

Look at me now & BrittLeert 

transparant hart

Contactpersonen

Heleen Timmerman
Britt Brackenie

transparant hart

Telefoonnummer

06 53 80 28 10
06 51 38 82 04

Heb je hulp nodig of vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.